Hos oss ska du känna trygghet och förtroende

Björkegrens Optik är ett modernt företag med gamla anor och fina traditioner. Efter mer än 50 år i branschen har vi fortfarande samma affärside. 1965 kunde man läsa en liten annons i vår lokala morgontidning, Barometern; ”Nu öppnar en specialaffär i glasögon. Vi kommer erbjuda avsamtliga märkesfabrikat bågar och glas. Från allra första stund ska vi vinlägga oss om att med de bästa varor i förening med humana priser vinna ärade allmänheten förtroende”.

 

 

Carina, säljare

Thomas, leg optiker

Lotta, säljare
ekonomiansvarig

 

Anneli, säljare

Joel, leg optiker

Caroline, leg optiker

Carina, leg optker

Liz, säljare

Under 2017 har vi hälsat tre nya medarbetare välkomna till oss. Alla med lång branschvana som säkert många med nedsatt syn känner igen. Välkända Liz, en glädjespridare av rang som tog oss med storm och stor kunskap och erfarenhet. Leg. optiker Carina, en duktig praktiker med stort intresse för hantverket i yrket. Och slutligen Caroline, kunnig med gedigen yrkesbakgrund. Sedan tidigare har vi Joel, ett ungt kompetent framtidslöfte som hunnit med 4 år hos oss. Annelie, snart 10 år, ett ankare och kunnig positiv klippa. Carina, har spridit sin energi hos oss sedan seklets början, effektiv som få och rycker in lite då och då. Och till sist Lotta, lika flink i verkstaden, kontoret eller i butiken.

Vi tror starkt även på framtiden och på ett företagande med personligt engagemang där ägarna är optiker och medverkar i verksamheten tillsammans med en engagerad personal. Självklart samarbetar vi med kollegor ute i landet. Vi tillhör Synologen, en fri kedja med över 120 optikerbutiker. En samverkan som gynnar våra kunder. För medlemskap i Synologen krävs att var och en har fullständig dokumenterad utbildning i alla förekommande specialiteter inom yrket.
Vi arbetar kontinuerligt för att ge våra kunder kvalitet. På såväl varor som tjänster.

Välkommen till Stans Optikbutik

Leg optiker Thomas Björkegren